“De Slimme Speeltuin”

Wanneer wij met onze kinderen naar een speeltuin gaan, hebben onze kinderen een tijd lang plezier, maar na een tijdje hebben ze vragen en opmerkingen, ze missen iets! Ze kunnen alleen spelen en bijvoorbeeld niet sporten of dingen ontdekken. Wanneer we naar een doe-museum of zoiets gaan, dan zijn de kinderen een hele tijd zoet, maar willen na verloop van tijd toch ook iets actiefs doen.

Het idee voor De Slimme Speeltuin komt van onze oudste zoon Timo. Als hij mocht kiezen zou hij het liefste naar een speeltuin gaan, die een combinatie heeft van sporten, spelen, natuur & techniek, zodat hij kan ontdekken tot hij er genoeg van heeft en daarna kan sporten of gewoon spelen.

De Slimme Speeltuin is een dag-attractie, waar je je de hele dag kunt vermaken! We hebben interactieve speeltoestellen, een verkeersplein en uitdagende laboratoria. We hebben wanderpaden, waar de allerkleinsten met hun ouders kunnen rond dwalen en allerlei interessante dingen kunnen ontdekken. Verder hebben we speciale uitdagingen voor slimme kinderen en genoeg uitdagende speeltoestellen voor gehandicapte kinderen.

Er zijn ruim opgezette comfortabele zitjes waar je lekker warm kunt zitten, terwijl de kinderen veilig spelen!